Dostmedia
Poptejte nás

Hlavní sezóna se blíží! Nechte si udělat audit zadarmo!

Víte, proč začít s kampaněmi už nyní? Koncem léta se totiž začínají lidé poohlížet po vánočních dárcích. Dobře vědí, že pak už na to nebude čas. Začněte s budováním povědomí letos mnohem dříve a získejte náskok před ostatními. Cestou k lepším výskledkům se využívají třeba PPC, FB nebo SEO a díky ním získáte potřebná data.

Získejte konkurenční výhody, ušetřete peníze a vygenerujte vyšší zisk. Jde díky promyšleným kampaním? Ano. Jen je musíte správně nastavit v nejlepší dobu. Lidé totiž každoročně začínají nakupovat o něco dříve. Chtějí vyhnout stresu, tlaku a zdržování doručení zboží nebo služby. V současné době jsou ještě ceny za proklik mnohem levnější, což se každoročně ke konci roku značně mění. I letos se očekává velký růst jejich cen ve všech systémech. Navíc správné nastavení kampaní nějakou chvilku zabere. A dobré výsledky potřebují data!

Cesta ke zvýšení zisku

Na začátku je třeba si ujasnit co bude předmětem a cílem kampaně. Promyslet strategii a stanovit cíle. Zda to bude propagace všech produktů a služeb, kampaň bude cílená na vybrané výrobky, nebo vsadíte na jedno eso vytažené z rukávu. Správné nastavení PPC, Facebook nebo třeba SEO vám pomůže přeprat konkurenci, dosáhnout lepšího zobrazování a tím i vyššího zisku. Optimalizace klíčových slov teď dává smysl. Pokud je upravíte nyní, později za ně nebudete platit.

Kdo dřív přijde

Předběhněte svoji konkurenci. Nechte si čas na remarketing. Proklepněte si své potencionální klienty, zjistěte si o nich co nejvíc a pak nepalte naslepo, ale velmi dobře miřte. Na auditu pracuje zkušený projektový tým, vždy je proto speciální, individuální a odlišný. Všechno, co zjistíme s vámi zkonzultujeme. Navrhujeme jasná a efektivní řešení. Z čeho vycházíme? Ze získaných dat. A právě z těch musíte vycházet i vy. Pokud k tomu přidáte náskok před konkurencí a nižší cenu za proklik, jste hned o pár kroků napřed. Díky datům vám stoupne návštěvnost i prodeje a získáte nové klienty.

PPC, FB i SEO

U PPC vsadíme na cílovou skupinu a oslovíme klienty, kteří hledají vaše produkty a služby. Díky sítím Google Ads či Sklik cíleně zobrazíme vaši reklamu na velkém počtu webů s důrazem na relevanci a lidé uvidí to, co je zajímá. Dostaneme vaši reklamu na přední místa principem Pay Per Click, kdy neplatíte za zobrazení, ale za interakci klientů. Využijeme FB, jedničku mezi sociálními sítěmi. Díky široké databázi o uživatelích, jejich zájmech, nákupech a chování můžeme oslovit mnoho lidí. Nechte si oživit Fanpage, spravovat reklamy, videa, marketingové soutěže, nastavit přímý prodej z e-shopu i Messenger Bot. Dobré texty, optimalizační metody a klíčová slova vás posunou mnohem výše u vyhledávačů jako Google či Seznam. Díky auditu zdarma a jasným datům na své podnikatelské cíle dosáhnete mnohem snáz. Napište nám a řekněte si o audit vašich kampaní.

crossmenuchevron-downarrow-up